검색
TOTAL 254
  • <사진 출처>교종 인스타그램: https://www.instagram.com/franciscus바티칸 사이트: https://www.instagram.com/vaticansite/
    프란치스코 교종의 인스타그램 말씀을 스콜라스티카 수녀님께서 번역해 올려주십니다.
    2017-03-22
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    주일은 우리를 위한 거룩한 날입니다. 우리들 가운데 우리를 위하여 현존하시는 하느님, 성체성사를 거행함으로써 우리 모두를 거룩하게 해 주십니다.Sunday is a holy day for us, sanctified by the celebration of the Eucharist, which is the living presence of the Lord among us and for us.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    중동에서 많은 폭력의 희생자들인 형제자매들이 심지어는 그들의 나라마저 떠나도록 자주 강요받고 있으니,우리 다 함께 하느님께 그들의극심한 고통들이 끝나고중동에 평화의 선물을 주시도록 기도합시다.Let us pray together to the Lord for the gift of peace in the Middle East and for an end to the great suffering of so many of our brothers and sisters who are victims of violence and are often forced to leave their homelands.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    인생은 소유하기 위한시간이 아니요, 사랑하기 위한 시간입니다.Life is not the time for possessing but for loving.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    우리 모두는 평화를 원합니다. 결국은 평화의 부재로 고통을 겪는 모든 사람들이 갈망하고 있습니다. 우리가 훌륭한 말로 이야기할 수있다 할지라도 우리의 마음에 평화가 없다면 세상에도 평화가 없을 것입니다.폭력이 없는 100퍼센트의 친절함과 동정심으로 아무도 제외 되지않는 복음적인 평화를 이룩합시다.We all want peace. It is desired above all by those who suffer its absence. We can speak with splendid words but if there is no peace in our heart, there will be no peace in the world. With zero violence and 100 percent tenderness, let us build the evangelical peace that excludes no one. Let us pray together that the languages of love and dialogue may always prevail over the language of conflict.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    예수님께서는 죽음이 최종적인 단어가 아니도록 하셨습니다. 곧 그분을 믿는 사람들은 하느님 아버지의 자비로운 사랑으로 영원하고 축복받는 삶으로 옮아가기 때문입니다.Jesus made it so death does not have the last word:those who believe in Him will be transfigured by the Father's merciful love for an eternal and blessed life.