검색
TOTAL 218
  • <사진 출처>교종 인스타그램: https://www.instagram.com/franciscus바티칸 사이트: https://www.instagram.com/vaticansite/
    프란치스코 교종의 인스타그램 말씀을 스콜라스티카 수녀님께서 번역해 올려주십니다.
    2017-03-22
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    하느님께서는 어떤 장애라도 갖고 있는 그 자녀들을 위하여 자신의 마음 속 특별한 곳을 내어 주시며, 또 성 베드로의 후임자에게도 그러하십니다. 전능하신 하느님께서 여러분 모두에게 풍성한 축복을 주실 것입니다!The Lord has a special place in his heart for those with any kind of disability, and so does the Successor of Saint Peter. May Almighty God richly bless you all!
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    모든 위로자의 하느님, 주님은 부서진 마음들을 낫게 해 주시며, 상처들을 돌보아 주시는 분이십니다. 중동에 평화가 이루어지도록 저희의 기도를 들어주소서!The God of all consolation, who heals the broken hearts and takes care of the wounds, hear our prayer: Let there be peace in the Middle East!
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    저는 오는 토요일, 길고 고통스러운 중동의 평화를 위해 기도하는 바리 성지순례를 가게 됩니다. 여러분 모두 저와 함께 마음을 모아 기도해 주시기를 간청합니다.I ask all of you to join me in prayer as I travel to Bari on Saturday on a pilgrimage to pray for peace in the long-suffering Middle East.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    사도들을 기념하는 것은 우리 자매들인 교회의 공통 기초임을 염두에 두고 복음의 봉사에서 공통된 미션임을 인정하는 것입니다.To commemorate the Apostles is to be mindful of the common roots of our sister Churches, and to acknowledge our common mission in the service of the Gospel.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    새로 추기경이 되신 분들을 위해 기도해 주십시오. 그분들이 로마의 주교인 나의 사목 즉 하느님의 모든 백성들의 영적 이익을 위하여 조력하실 수 있도록 기도해 주시기 바랍니다.Let us pray for the new Cardinals: may they assist me in my ministry as Bishop of Rome, for the good of all God’s people.