검색
TOTAL 202
  • <사진 출처>교종 인스타그램: https://www.instagram.com/franciscus바티칸 사이트: https://www.instagram.com/vaticansite/
    프란치스코 교종의 인스타그램 말씀을 스콜라스티카 수녀님께서 번역해 올려주십니다.
    2017-03-22
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    폭력은 결코 평화를 가져오지 못합니다. 전쟁은 전쟁으로 이끌고 폭력은 폭력을 불러일으킵니다.
    세계 평화를 위하여 평화의 여왕이신 성모님께 기도합시다. "은총이 가득하신 마리아님.."
    Violence never brings peace. War leads to war, violence leads to violence.
    Let us call upon Mary, the Queen of peace, for peace for the whole world: "Hail Mary..."
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    우리들의 파티마 성모님, 당신의 눈길을 저희에게 향하시어 저희의 가정과 나라와 온 세계를 지켜봐 주소서.
    Our Lady of Fatima, turn your gaze towards us, towards our families, our country, and the world.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    우리의 전 생애 동안 하느님께서 "너희는 나의 사랑받는 아들이요, 너희는 나의 사랑받는 딸들이다."고 말씀하십니다.
    왜냐하면 하느님은 우리의 아버지로 우리를 너무나 사랑하십니다. 그분은 결코 우리를 져버리지 않으십니다.
    All our lives the Father tells us : "You are my beloved son. You are my beloved daughters."
    God loves us so much because He is our Father! He never abandon us.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    삶은 잉태된 순간부터 자연스럽게 끝마쳐질 때까지 항상 보호와 사랑을 받아야만 합니다. 이것이 사랑입니다.
    Life must always be protected and loved from conception to its natural end. This is love.
  • 2018년 프란치스코 교종의 말씀
    사랑은 우리로 하여금 모든 인간의 삶이 유일무이한 존재이기에 다른 이를 받아들일 수 있도록 열어 놓고 나눌 수가 있으며
    심지어는 희귀한 병을 앓는 이들과도 함께할 수 있습니다.
    Love helps us to remain open to others and capable of sharing, even when one suffers from a rare disease, because every human life is unique.