• 2017.09.09
주님은 우리모두를 껴안아주십니다.(기꺼이받아주십니다)  이 말씀을 들으십시오. 우리모두는 그분께 귀중하고 없어서는안될 존재들입니다.
여러분과 함께있는 동안에 가장 중요한 진리를 나누고싶습니다. 곧 하느님은 우리를 사랑하고계십니다. 아버지의 사랑으로 사랑하십니다. 아버지의 사랑으로 우리를 격려해 주시고 평화를 갈망하도록 계속적으로 찾고 계십니다. 그 평화는 진정하고 영구적으로 살아있는 평화를 말합니다. 하느님은 우리를 사랑하시는데 아버지의 사랑으로 사랑하십니다. 다함께 이 말씀을 반복해볼까요?
"하느님은 우리를 아버지의 사랑으로 사랑해 주십니다. "
이것이야말로 기쁨의 원천이요 기쁨의 헌장입니다. The Lord embraces all and all - listen to this - all of us are important and essential to him.
During these days I would like to share with you the most important truth: that God loves us. God loves us with the love of a Father who encourages us to continue looking for  and desiring peace that peace which is authentic and abiding. "God loves us with the love of a Father".
Shall we repeat this together?  "God loves us with the love of  Father ". And this is the foundation of joy. And this the foundation of joy.