• 2017.12.07

예루살렘은  유다인에게나 그리스도인들과 모슬렘인들에게도 유일무이한 거룩한 도시이며, 평화를 위해 아주 특별한 성소를 가지고 있습니다.

성지와 중동, 그리고 전 세계에 대한 기여를 위해 그러한 정체성이 보존되고 강화될 수 있도록 주님께 기도드립니다.

Jerusalem is a unique city, sacred to Jews, Christians and Muslims, and it has a special vocation to peace.
I pray to the Lord that such identity be preserved and strengthened for the benefit of the Holy Land, Middle East and the entire world.