• 2018.05.31

여러분중에 얼마나 많은 분이 오늘 복음을 2분동안  읽고 계십니까?  2분 말입니다!
작은크기의 복음서를 갖고 계시지요. 지갑이나 핸드백에 넣고 다니시지요...  여러분이 버스속에서나, 지하도에서나 혹은 기차에서, 아니면 집에서, 성서를 열고 2분동안 읽으십시오. 노력해 보세요!
얼마나 여러분의 삶이 바뀌어 있는지 알게 될것입니다. 왜냐하면 여러분이 예수님과 만나고있기 때문입니다. 여러분이 말씀과 계속 만나고있기 때문입니다.

How many of you spend two minutes reading the Gospel of the day?
Two minutes!
Keep a small book of the Gospel. Carry it in your purse or handbag...
When you're on the  bus, or on the underground or train, or when you're at home, open it and read for two minutes.  Try it !  You'll see how it changes your life. Because you will encounter Jesus. You are encountering the Word.