• 작성자 :광주사무국  조회 : 73
  • 2018.08.06

해마다 수천 명의 무고한 남자, 여자. 어린이들이 악덕기관으로부터 개척지의 노동력과 성적 착취로 인해 희생되어 왔습니다. 이것은 현대 노예의 형태로 통탄할만한 잔인함과 범죄 행위입니다. 저는 여러분 모두에게 이것은 용남할 수 없는 재앙이니 싸울 의무가 있음을 상기시키고 싶습니다.

Each year thousands of innocent men, women and children are victims of exploitative labour and sexual abuse and of organ trafficking. This is deplorable it is cruel, it is criminal! I wish to remind everyone of the duty to combat this abhorrent plague, a from of modern slavery.