• 작성자 :광주사무국  조회 : 18
  • 2018.11.08

우리 모두는 평화를 원합니다.

결국은 평화의 부재로 고통을 겪는 모든 사람들이 갈망하고 있습니다.

우리가 훌륭한 말로 이야기할 수있다 할지라도 우리의 마음에 평화가 없다면 세상에도 평화가 없을 것입니다.

폭력이 없는 100퍼센트의 친절함과 동정심으로 아무도 제외 되지않는 복음적인 평화를 이룩합시다.

We all want peace. It is desired above all by those who suffer its absence.
We can speak with splendid words but if there is no peace in our heart, there will be no peace in the world.
With zero violence and 100 percent tenderness, let us build the evangelical peace that excludes no one.
Let us pray together that the languages of love and dialogue may always prevail over the language of conflict.